Expertisepunt Open Overheid
Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Agenda

Evenementen List Navigation

november 2017

Inspiratiemiddag Open Provincies

23 november | 12:00 - 17:00
Provincie Zuid-Holland, Zuid-Hollandplein 1
Den Haag,
open overheid

De provincie Zuid-Holland organiseert in samenwerking met het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties de inspiratiemiddag Open Provincies. Deze middag staat in het teken van open data en een open overheid in brede zin. De inspiratiebijeenkomst vindt plaats op 23 november op het Provinciehuis in Den Haag. Quick Scan Open Provincies Tijdens deze bijeenkomst worden de resultaten van de Quick Scan Open Provincies 2017 besproken. Je maakt zo kennis met de mooiste voorbeelden op het gebied van open data, transparantie,… Lees meer Inspiratiemiddag Open Provincies

Lees verder »

Ambtenaar 2.0 Dag

24 november
Kromhoutkazerne, Utrecht, Nederland
right to challenge

Op 24 november vindt de achtste Ambtenaar 2.0 Dag plaats in Utrecht. De Ambtenaar 2.0 Dag gaat staat in het teken van kennisdeling. Dit gebeurt het hele jaar door op het online platform Ambtenaar 2.0 en één keer per jaar ‘live’ tijdens de Ambtenaar 2.0 Dag. Bekijk hier het programma van de Ambtenaar 2.0 Dag. Direct inschrijven kan ook!

Lees verder »
december 2017

Open Overheid: wat is het en hoe kan het beter?

1 december | 14:00 - 18:30
open overheid

Bijeenkomst met jongeren over Open Overheid De keuzes van vandaag zijn van invloed op de wereld van morgen. Daarom mogen de ideeën van jongeren zeker niet ontbreken bij de totstandkoming van het nieuwe Actieplan Open Overheid. Moet de overheid een groeiend aantal taken overlaten aan inwoners en ruimte bieden voor burgerinitiatieven? Of is het beter als de overheid zo veel mogelijk centraal regelt? Moet de gemeente via Whatsapp te bereiken zijn en direct reageren op je vragen? Dit is een… Lees meer Open Overheid: wat is het en hoe kan het beter?

Lees verder »

Lunchbijeenkomst Open Overheid & OGP

11 december | 11:45 - 13:30
Ministerie Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Turfmarkt 147
Den Haag,
OGP

Op 11 december organiseren we een lunchbijeenkomst over het Open Government Partnership (OGP) en het Actieplan Open Overheid. Paul Maassen van OGP vertelt je alles over OGP en over inspirerende internationale Open Overheid voorbeelden. Kom je ook? Meld je alvast aan, meer informatie volgt binnenkort.

Lees verder »
+ Exporteer Evenementen