Expertisepunt Open Overheid
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst Actieplan Open Overheid 2018-2020: maatschappelijke organisaties & Open Overheid

7 september 2017 | 15:00 - 17:00

Op 7 september gaat de consultatieronde voor het derde Nederlandse Actieplan Open Overheid officieel van start met de eerste consultatiebijeenkomt. Voor deze eerste bijeenkomst zijn maatschappelijke organisaties die zich bezighouden met (deelterreinen van) Open Overheid van harte uitgenodigd om zich aan te melden!

Actieplan Open Overheid
Nederland is tot medio 2018 bezig met de uitvoering van het tweede Actieplan Open Overheid. Dit plan heeft 9 actiepunten, met diverse actiehouders. Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) coördineert de uitvoering van dit plan. Binnenkort gaat het ministerie van BZK van start met de ontwikkeling van het derde Actieplan Open Overheid. Daarbij betrekt zij graag diverse partijen, zoals maatschappelijke organisaties.

Consultatiebijeenkomst
Voor de eerste consultatiebijeenkomst zijn wij op zoek naar maatschappelijke organisaties die mee willen denken over hoe hun betrokkenheid bij het Actieplan eruit kan zien. Heb jij hier ideeën over? Of hebben jij en jouw organisatie ideeën voor mogelijke nieuwe Actiepunten?

Aanmelden voor 7 september
Wil jij ook meedenken? Kom dan naar onze bijeenkomst op 7 september, van 15.00 tot 17.00 uur,  in Den Haag. Aanmelden kan met een mailtje, met daarin je naam en de naam van de maatschappelijke organisatie waar je voor werkt, naar actieplan@open-overheid.nl

Volg hier alle ontwikkelingen met betrekking tot het nieuwe Actieplan Open Overheid.

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
7 september 2017
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie: