Expertisepunt Open Overheid
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Congres ‘Online Participatie in Actie!’

9 december 2019 | 09:30 - 17:00

Op maandag 9 december 2019 vindt in Jaarbeurs Media Plaza het congres ‘Online Participatie in Actie!’ plaats. Deze dag is bedoeld voor medewerkers vanuit lokale overheid en bestuur die (willen) werken met online participatie en professionals uit de open source community. Er zijn workshops, lezingen, verhalen uit de praktijk en er is volop gelegenheid om te leren van elkaar en te netwerken.

Vragen en Thema’s

Wil je alles weten over hoe je online participatie kunt inzetten en wat er allemaal bij komt kijken? Wil je meer weten over de techniek? Wil je graag open source tooling gebruiken voor participatie? Wil je weten en ervaren hoe andere gemeenten aan de slag zijn gegaan met online participatie? En wat hun ervaringen zijn? Al deze vragen en thema’s komen aan bod tijdens het congres.

  • Het congres Online Participatie in Actie is gratis.
  • Doelgroep: medewerkers vanuit lokale overheid en bestuur die (willen) werken met online participatie en professionals uit de open source community.
  • Het programma duurt van 09.30 tot ongeveer 17.00 uur (inclusief ontvangst en borrel).

Deze dag is een gezamenlijk initiatief van het programma Democratie in Actie en de gemeenten Amsterdam, Den Haag, Groningen, Rotterdam en Utrecht. Meer informatie over het programma vindt u hier. U kunt u nu gratis registreren op deze pagina.

Locatie

Media Plaza Utrecht
Utrecht, Nederland + Google Maps
Site:
http://www.overheid360.nl/