Expertisepunt Open Overheid
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van de Participatie

4 november 2019

Het Overlegorgaan Fysieke Leefomgeving, het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de Erasmus Universiteit Rotterdam nodigen je van harte uit voor de Dag van de Participatie op 4 november.

Op de Dag van de Participatie ontmoeten professionals uit praktijk en wetenschap elkaar rondom participatievraagstukken in de fysieke leefomgeving. Een dag met een keur aan interactieve workshops, praktische tools, met keynote sprekers vanuit wetenschap en praktijk en vanzelfsprekend volop gelegenheid om te netwerken.

Participatie?
Participatie is een multidisciplinair vakgebied met veel invalshoeken, successen en missers. Vragen die op deze dag aan bod komen, zijn: wat hebben we geleerd van de participatie-ervaringen en onderzoeken? Hoe verschilt participatie in verschillende domeinen en verschillende beleidsfasen? Wat zijn de ervaringen en uitdagingen uit de praktijk en hoe verhouden deze zich tot de inzichten uit de wetenschap?

Aanmelden en meer informatie
Op de hoogte blijven van de Dag van de Participatie? Meld je dan nu alvast aan. Meer informatie over het programma en locatie volgt binnenkort.