Expertisepunt Open Overheid
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Expertsessie Data en Innovatie met Achmea, ING & BZK

6 juli 2017 | 16:00 - 17:30

Hoe benut je de kansen van nieuwe technologie, innovatie en het gebruik van data? Hoe maak je de ambities op deze thema’s binnen een organisatie waar?
In deze expertsessie delen experts van Centraal Beheer Achmea, ING en het Ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties (BZK) hun kennis en ervaring over deze vragen:

  1. Marten Havekes, manager customer journey analytics bij Centraal Beheer Achmea. Marten weet alles over hoe je klantervaringen optimaliseert met behulp van slimme technieken en het gebruik van data.
  2. Erik de Vos, change consultant bij ING. Erik kent als geen ander de organisatieverandering bij ING waarbij datagebruik, digitalisering en agile-werken een grote rol spelen.
  3. Rob de Werd, directielid Informatiesamenleving en Overheid bij BZK. Rob is afdelingshoofd van het team dat werkt aan het uitvoeringsprogramma voor 2018 voortkomende uit het Maak Waar rapport. Hij kan veel vertellen over de uitdagingen waar overheidsorganisaties voor staan.
  4. Mark Crooijmans, stedelijk directeur Dienstverlening en Informatie. Mark is opdrachtgever van onder andere de Data Agenda.

Het panelgesprek met bovenstaande experts vindt plaats o.l.v. Richard Engelfriet.
De middag wordt afgesloten met een borrel.

Aanmelden kan via de Meetup groep van DataLab. Als deze vol zit kom je op de reservelijst.

Gegevens

Datum:
6 juli 2017
Tijd:
16:00 - 17:30
Site:
https://www.meetup.com/nl-NL/DataLab-Amsterdam/events/241083082/?eventId=241083082

Organisator

Datalab Amsterdam
Site:
https://www.datalabamsterdam.nl/

Locatie

Datalab Amsterdam
Weesperstraat 113
Amsterdam,
+ Google Maps