Expertisepunt Open Overheid
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Festival van de Toekomst

10 november 2016

Provincie Zuid-Holland heeft je nodig. We staan voor grote opgaven op het gebied van duurzame energie, groene groei en duurzame mobiliteit. Daarvoor hebben we kennis nodig en moeten we innoveren. En daarvoor zoeken we ‘toekomstmakers’ – waarmee we samen kunnen werken aan een toekomstbestendig Zuid-Holland dat slimmer, schoner en sterker wordt.

Wat is jouw bijdrage aan een sterke provincie? Wat heb je daarvoor nodig? Dat horen we graag tijdens het Festival van de Toekomst. Kennisinstellingen, innovatieve bedrijven en overheden buigen zich daar samen over de maatschappelijke opgaven van morgen en overmorgen. En vooral over de antwoorden daarop.

Denk en doe mee in sessies over o.a.:
Energie op de Noordzee | Technologie & Samenleving | de future mobility movement | circulair ondernemerschap in Zuid-Holland | smart citizens | kennis voor overmorgen

Dit is vast een voorproefje, want er zijn meer dan dertig verschillende werksessies. Maak de toekomst en praat mee! En… wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Klik hier voor een beschrijving van de sessies binnen de thema’s Groene groei, Kennis & Innovatie, Duurzame Mobiliteit en Duurzame Energie.

Meld je aan via onderstaande link of kopieer het adres naar je browser: https://www.pzhevents.nl/fvdt.

Gegevens

Datum:
10 november 2016
Evenement Categorie:
Site:
https://www.pzhevents.nl/fvdt

Organisator

Provincie Zuid-Holland
Site:
https://www.pzhevents.nl/fvdt

Locatie

Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
Den Haag,
+ Google Maps