Expertisepunt Open Overheid
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gebruikersbijeenkomst data.overheid.nl

7 oktober 2016 | 09:30 - 15:00

Elk kwartaal organiseert data.overheid.nl een bijeenkomst voor alle gebruikers van het dataportaal van de Nederlandse (rijks)overheid. Op 7 oktober 2016 vindt de eerstvolgende bijeenkomst plaats. Op deze dag komen data-eigenaren, overheidsorganisaties en makers van toepassingen bij elkaar om samen te denken & te werken aan een betere nationale open data-infrastructuur.

Daarnaast geven verschillende partijen deze dag een update van de stand van zaken en is er veel ruimte voor ideëen, vragen en antwoorden. Meer informate over voorgaande edities en het verslag van de laatste gebruikersbijeenkomst staat op onze website. Heb je zelf een bijdrage die niet mag ontbreken of wil je jouw toepassing met (open) data onder de aandacht brengen? Neem contact met ons op!

Aanmelden is noodzakelijk
Om veiligheidsredenen kunnen wij alleen personen toelaten die zich vooraf hebben aangemeld en op de gastenlijst staan. Wij verzoeken u dan ook om uw aanwezigheid vooraf aan ons door te geven. Let op: identificatie met een geldig identiteitsbewijs is tevens noodzakelijk om toegang te krijgen tot het gebouw.

Praktische informatie
Locatie: Ministerie van Binnenlandse Zaken – Turfmarkt – Den Haag
Datum: vrijdag 7 oktober 2016
Starttijd: 09.30 uur (inloop vanaf 09.00 uur)
Eindtijd: 15.00 uur

Vragen & informatie
Wilt u meer weten over data.overheid.nl, wilt u informatie over deze bijeenkomst of heeft u suggesties/ideeën? Contactpersoon voor vragen is inger.waling@koop.overheid.nl.

Gegevens

Datum:
7 oktober 2016
Tijd:
09:30 - 15:00
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-gebruikersbijeenkomst-dataoverheidnl-26146854947

Organisator

data.overheid.nl
Site:
https://data.overheid.nl/

Locatie

Ministerie BZK