Expertisepunt Open Overheid
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gemeentelijk Leernetwerk Open Data

11 april 2016 - 19 september 2016

Ben of ken jij een gemeentemedewerker die (bijna) bezig is met het openen van data? Lees dan onderstaande uitnodiging of stuur hem door.

Wat is de (maatschappelijke) waarde van het publiek beschikbaar maken van data? Is Open Data vooral interessant voor start-ups en bedrijven of is het een vehikel voor andere publieke waarden? Open Data verdient een discussie over waarden, waargenomen barrières en kansen, geleid door gemeenten en gevoerd door jou.

Denktank Kennisland nodigt daarom gemeentemedewerkers uit om zich aan te melden voor het Gemeentelijk Leernetwerk Open Data. Het Leernetwerk wordt georganiseerd in samenwerking met en in opdracht van het Leer- en Expertisepunt Open Overheid (LEOO). Het Leernetwerk vindt plaats van april tot oktober 2016 en bestaat uit vijf bijeenkomsten van een dagdeel.

Data van de bijeenkomsten

De sessies vinden plaats van 13.00 tot 17.00 uur. Deelnemers dienen bij alle bijeenkomsten aanwezig te zijn. Hieronder vind je de data:

Maandag 11 april (met aansluitende borrel)
Maandag 9 mei
Maandag 6 juni
Maandag 27 juni
Maandag 19 september

De eerste bijeenkomst vindt plaats in Spring House, De Ruijterkade 128 te Amsterdam. De overige bijeenkomsten worden bij deelnemende gemeenten georganiseerd.

Locatie

Spring House
Amsterdam, Nederland + Google Maps