Expertisepunt Open Overheid
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Get Connected Café | entree gratis

7 september 2018 | 15:00 - 17:30

Op 7 september 2018 vindt het volgende Get Connected Café plaats in Café Schlemmer in Den Haag. Adres: Lange Houtstraat 17, 1e etage.

Setting van de bijeenkomst:

  • Dennis Kerkhoven, voorzitter van de Gebiedscoöperatie Rivierenland, deelt zijn ervaringen met de gebiedscoöperatie. Centrale vragen als: Wat willen burgers daarmee, Hoe zetten ze dat op en Hoe reageren overheden daarop. Lees meer informatie in de link www.gcrivierenland.nl
  • Alex Ouwehand, directeur van de Natuur- en Milieufederatie Zuid-Holland, gaat in op de rol die intermediaire maatschappelijke organisaties kunnen spelen bij maatschappelijke gebieds-initiatieven. De ervaringen van externe partijen staan dit keer voorop. In de discussie willen we deze ervaringen ook verbinden met de verschillende gebiedsgerichte benaderingen van overheden.

Doel van het café:
Een informele ontmoetingsplaats voor provinciale medewerkers die met extern gericht werken of omgevingsmanagement actief zijn en voor belangstellenden. Ook externe partijen op dit terrein worden uitgenodigd om inspiratie te delen. De eerdere bijeenkomsten leverden een boeiende uitwisseling van praktijkervaringen op. Dit keer wil provincie Zuid-Holland hierbij de ervaring van meer mensen betrekken. Nodig dus vooral ook collega’s en/of externe relaties uit.

Voor meer informatie en aanmeldingen neem contact op met: Peter de Roode. Afdeling Mobiliteit en Milieu

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
7 september 2018
Tijd:
15:00 - 17:30