Expertisepunt Open Overheid
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Get Connected Café: van buiten naar binnen werken

2 september 2016 | 15:00 - 17:30

In welke mate bepaal je als overheid eerst je eigen doelen? Hebben de overheden de cultuur en organisatie al voldoende ingericht op de nieuwe werkwijze? Deze en andere vragen komen in het Get Connected Café aan de orde.

De overheden willen steeds meer ‘van buiten naar binnen’ werken. Duidelijker luisteren naar en inspelen op ambities en wensen uit de samenleving. Invulling geven aan nieuwe samenwerkingsverbanden. Dat zijn bij alle overheden inmiddels centrale uitgangspunten. Er zijn programma’s en werkwijzen ontwikkeld die dit ondersteunen. In de praktijk blijken er ook nog veel vragen en knelpunten.

Provincie Zuid Holland organiseert het café dit keer in samenwerking met het Expertisepunt Open Overheid.

Doel van Get Connected
Het café is een informele ontmoetingsplaats voor provinciale medewerkers. Zij die extern gericht werken of met omgevingsmanagement actief zijn of daar interesse in hebben. Ook externe partijen op dit terrein nodigen we uit om inspiratie te delen. De eerdere bijeenkomsten leverden een boeiende uitwisseling van ervaringen uit de praktijk op. Wij willen hierbij de ervaring van meer mensen betrekken.

Meer weten?
Lees meer over het programma van 2 september en Get Connected Café.

Gegevens

Datum:
2 september 2016
Tijd:
15:00 - 17:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.duurzaamdoor.nl/agenda/get-connected-caf%C3%A9-2-september-2016

Locatie

Café Schlemmer
Den Haag, + Google Maps