Expertisepunt Open Overheid
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IenM (Big) Data Festival

21 januari 2016 | 10:00 - 18:00

| Gratis

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu nodigt je uit voor het IenM (Big) Data Festival op donderdag 21 januari 2016, in het Museum voor Communicatie in Den Haag. Alle (beleids-)medewerkers met nieuwsgierigheid of interesse in datatoepassingen zijn van harte welkom!

Laat je tijdens het evenement inspireren door de wereld van de (big) data. We zullen deze dag onder andere ingaan op: wat is big data eigenlijk en wat kan je er nu precies mee? Waarom is het waardevol om aan de slag te gaan met datatoepassingen? En gaan we de boot niet missen als we niet op de stroom van big data gaan meevaren als overheidsorganisatie?

Het programma bestaat uit verschillende onderdelen. Zo kun je inspirerende lezingen en workshops bijwonen, is er een Kennis- en Innovatiemarkt waar je kennis kunt maken met dataontwikkelingen binnen IenM-onderdelen en andere organisaties, worden er innovatieve projecten gepitcht, kun je vragen stellen aan de datatherapeut en –scheidsrechter en is het zelfs mogelijk om een data scientist te winnen om je eigen vraagstuk op te lossen!

Via de aanmeldpagina kun je het voorlopige programma bekijken en je aanmelden. Daar komt ook een beschrijving van de programmaonderdelen te staan.

Wanneer je aanmelding voltooid is, wordt er gerekend op je komst (afmelden is eenvoudig mogelijk).

 

Gegevens

Datum:
21 januari 2016
Tijd:
10:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.aanmelder.nl/bigdatafestival2016

Organisator

Ministerie van Infrastructuur en Milieu

Locatie

Museum voor Communicatie
Zeestraat 82
Den Haag, Nederland
+ Google Maps