Expertisepunt Open Overheid
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ketencafé over Open Data en Open Informatie

30 november 2017 | 15:30 - 18:00

Het Ketenbureau Loonaangifteketen nodigt u uit voor een Ketencafé over Open Data en Open Informatie op donderdag 30 november 2017 in Utrecht.

Bent u benieuwd wat Open Data en Open Informatie uit de loonaangifte voor u kan betekenen? Welke informatie de overheid kan gaan delen, bijvoorbeeld controles in de loonaangifte en de loonheffingstabellen? Drie sprekers geven in een uur tijd een blik op het gebruik en schetsen mogelijkheden voor de toekomst. U hoort wat uw kansen en belemmeringen zijn. Waar u Open Data vanuit de loonaangifteketen vindt. Wat voor u beschikbaar en bruikbaar is.

Programma
15:45 Opening
15:50 Marieke Schenk, Leer- en Expertisepunt Open Overheid, ICTU
16:15 Erwin van Mierlo, CBS
16:40 Erik van der Starre, Ketenbureau
17:00 Afsluiting,aansluitend een hapje en drankje

De drie sprekers geven een kijk op het gebruik van Open Data en Open Informatie, specifiek voor de Loonaangifteketen. Met Open Data kan informatie worden gedeeld uit de polis-administratie en over processen van de keten. We nemen umee in het ontdekken van mogelijkheden. Met aansprekende voorbeelden. En: waar liggen de kansen en belemmeringen voor u als gebruikers van Open Data en Open Informatie? Waar kunt u Open Data vanuit de loonaangifteketen vinden? Wat is voor u beschikbaar en bruikbaar? Wat zijn de ontwikkelingen op dit gebied binnen de loonaangifteketen? Op al deze vragen en nog veel meer gaan de sprekers in. Het programma vindt u hier.

Aanmelden via: info.loonaangifteketen@uwv.nl 

Wees er snel bij, want er is plaats voor 50 personen.

Gegevens

Datum:
30 november 2017
Tijd:
15:30 - 18:00
Site:
https://www.loonaangifteketen.nl/actueel/nieuws/2017/november/1/ketencafe-open-data

Organisator

Ketenbureau Loonaangifteketen
Site:
https://www.loonaangifteketen.nl/

Locatie

Ketenbureau Loonaangifteketen
Graadtvan Roggenweg 500
Utrecht, 3531 AH Nederland
+ Google Maps