Expertisepunt Open Overheid
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Gov Week: Open Overheid & Authentiek Leiderschap

19 mei 2021 | 15:30 - 17:00

Op 19 mei van 15.30 – 17.00 uur geeft mr. dr. Guido Enthoven een masterclass over Open Overheid & Authentiek Leiderschap. Daarin behandelt hij de Wet open overheid, de nieuwe eisen op het gebied van actieve openbaarheid en het wonderbaarlijke begrip ‘beleidsintimiteit’.

Over de masterclass
Er is veel ruimte voor interactie: wat kan je zelf doen als ambtenaar? Hoe kan jij verantwoordelijkheid nemen voor een open overheid? De masterclass maakt deel uit van vier gratis digitale masterclasses op 17-20 mei over Authentiek Leiderschap voor jonge ambtenaren en anderen geïnteresseerden. Deze masterclasses worden georganiseerd door ‘de Vuurmakers’.

Meld je aan voor de masterclass Open Overheid & Authentiek Leiderschap.

Guido en Open Overheid
Guido promoveerde op het proefschrift ‘Hoe vertellen we het de Kamer?’ Ook is hij actief betrokken bij het Actieplan Open Overheid. Met het actiepunt ‘de toekomst van Beleidsintimiteit’ is hij onderdeel van het Actieplan Open Overheid 2020-2022.

Open Gov Week
De masterclass vindt plaats tijdens Open Gov Week en is daarmee onderdeel van een week vol aandacht voor het belang van Open Overheid.

Gegevens

Datum:
19 mei 2021
Tijd:
15:30 - 17:00
Evenement Categorie: