Expertisepunt Open Overheid
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Gov Week

7 mei 2018 - 11 mei 2018

Open Gov Week

Doe je ook mee aan Open Overheid week?

Van 7 t/m 11 mei is het Open Gov Week. Het Open Overheid beleidsteam van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) en het Leer- en Expertisepunt Open Overheid (LEOO) grijpen deze internationale Open Overheid week aan om initiatieven die de verbinding tussen burgers en overheden versterken onder de aandacht te brengen en het belang hiervan te onderstrepen. Dit doen we met bijeenkomsten op verschillende locaties in het land en met berichten op onze website en social media. Op onze Open Gov Week kaart zie je welke activiteiten er in Nederland plaatsvinden.

Doe je met ons mee?

Meld jouw event aan
Organiseer jij ook een bijeenkomst, meet-up, webinar, lezing, workshop, open dag, hackathon of andere activiteit in het kader van de Open Overheid Week? Laat het ons weten, dan plaatsen we jouw activiteit in onze agenda en zetten we het op de kaart.

Wat organiseer jij tijdens de Open Gov Week? Meld hier jouw event aan.

Meer over Open Gov Week
De Open Gov Week is een initiatief van het Open Government Partnership (OGP) om Open Overheid wereldwijd onder de aandacht te brengen. Nederland neemt deel aan het Open Government Partnership en doet daarom mee aan deze Open Overheid week om de verbinding te versterken tussen kiezers en gekozenen, tussen burgers en hun overheid.

Bezoek ook de speciale Open Gov Week website van OGP.

#OpenGovWeek

#OpenOverheid

Gegevens

Begin:
7 mei 2018
Einde:
11 mei 2018
Evenement Categorie:
Site:
https://www.open-overheid.nl/open-gov-week/