Expertisepunt Open Overheid
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Perspectieven voor de samenwerkende overheid

9 februari 2017 | 09:15 - 17:00

Op donderdag 9 februari staat de samenwerkende overheid in de schijnwerpers tijdens de conferentie ‘10 jaar Staat van het Bestuur’. Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties organiseert deze conferentie ter gelegenheid van de jubileumeditie van het tweejaarlijkse trendrapport over het openbaar bestuur.

Inspireren, ontmoeten en doen
De conferentie biedt inspiratie via presentaties en ontmoetingen. Er is volop ruimte om zelf aan de slag te gaan tijdens workshops en een ruime keuze uit thema’s zoals interbestuurlijke samenwerking, vitale lokale democratie, ambtelijk vakmanschap in een netwerksamenleving, financieel management, digitale overheid en adaptief bestuur.

Bekijk hier het volledige programma.

Voor wie
De conferentie 10 Jaar Staat van het Bestuur is bedoeld voor allen ‘in’ en ‘van’ het openbaar bestuur, in het bijzonder ambtenaren en bestuurders bij gemeenten, provincies en waterschappen, maar ook maatschappelijke organisaties en kennisinstellingen met interesse in de ontwikkelingen en de steeds veranderende positie van het openbaar bestuur.

Inschrijven kan via www.10jaarsvhb.nl.

Gegevens

Datum:
9 februari 2017
Tijd:
09:15 - 17:00
Evenement Categorie:
Site:
http://10jaarsvhb.nl/

Organisator

ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Locatie

NBC Congrescentrum in Nieuwegein
Nieuwegein, + Google Maps