Expertisepunt Open Overheid
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

UN Public Service Day & Innovation Fair

23 juni 2017

De VN hebben 23 juni uitgeroepen tot Public Service Day, de dag om de ‘waarde en deugd’ van de publieke dienst voor de samenleving te vieren. Nederland is dit jaar gastland. BZK organiseert een tweedaagse conferentie in Den Haag samen met de Verenigde Naties en het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Het World Forum in Den Haag biedt 22 en 23 juni plek aan de United Nations Public Service Day 2017. Tijdens deze tweedaagse internationale conferentie zetten landen zich in voor een betere publieke dienstverlening onder de titel ‘The Future is Now’. Centraal staat de vraag hoe de overheid de dienstverlening aan burgers kan verbeteren door haar aanpak te vernieuwen. Er worden 500 deelnemers verwacht, waaronder ministers en topambtenaren.

“All countries and all people need a public service that is competent, equipped and well-resourced. Public service needs to be diverse and ethical. It needs to be dedicated to effectively serving people and improving the lives of the poorest and most vulnerable.” –  Secretary-General Ban Ki-moon

Innovation Fair
Het Leer- en Expertisepunt Open Overheid is op vrijdag 23 juni een van de deelnemers aan de Innovation Fair die tijdens de Public Service Day plaats vindt. Lees hier meer over de Innovation Fair.

Ook naar de UN Public Service Day?
Het is mogelijk om een deel van het programma van de UN Public Service Day bij te wonen. Kijk hier voor meer informatie.

 

Gegevens

Datum:
23 juni 2017
Site:
https://english.un-psf2017.nl/

Organisator

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
E-mail:
postbus.pcmo@minbzk.nl

Locatie

World Forum
Den Haag, + Google Maps