Expertisepunt Open Overheid
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stefaan Verhulst over de Impact van Open

2 maart 2017 | 15:00 - 17:30

Stefaan Verhulst is expert op het gebied van technologische innovatie en de impact van Open Data en Open Overheid. Hij is Adjunct Professor aan New York University en medeoprichter van The Governance Laboratory (GovLab). Ook is hij editor en curator van The GovLab weekly. Onmisbaar als je je op de hoogte wilt zijn van wat er over de grenzen heen in de wereld van digitale overheid, Open Data en Open Overheid allemaal gebeurt.

We zijn dan ook verheugd dat Stefaan naar Nederland komt, en nodigen je uit voor een lezing van Stefaan bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Wanneer en waar 

De lezing vindt plaats op donderdag 2 maart van 15:00 tot 17:00 uur in het Auditorium bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Na de lezing is er de mogelijkheid tijdens een borrel met elkaar na te praten en van gedachten te wisselen.

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Deelname is kosteloos. Zijn er mensen in je netwerk waarvan je denkt dat zij er ook bij willen zijn? Stuur de link naar deze uitnodiging dan gerust door.

Vergeet niet om 2 maart een identiteitsbewijs mee te nemen, deze heb je nodig om toegang te krijgen.

 

Gegevens

Datum:
2 maart 2017
Tijd:
15:00 - 17:30
Evenement Categorie:

Organisator

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties met het Leer- en Expertisepunt Open Overheid
Site:
www.open-overheid.nl

Locatie

Ministerie van Binnenlandse Zaken
Turfmarkt 147
Den Haag, Nederland
+ Google Maps