Expertisepunt Open Overheid

Wil je aan het werk met je vraag, kies dan de #Workshop track

Zet jouw eigen ‘Hoe Open’-vraag centraal tijdens één van de verrassende workshops. Mikis de Winter van het Leer- en Expertisepunt Open Overheid introduceert je graag de workshops van Think like a Zebra en Ynnovate tijdens het ochtenddeel en het middagdeel van deze thematrack.

 

Ochtenddeel #Workshop track – Locatie: Hoek westkant Plein 6

Vergroot je creatieve denkvermogen
10:45-12:15
Think like a Zebra©

Tijdens deze workshop ervaar je op een speelse en systematische manier hoe je je creatieve denkvermogen kunt vergroten. Herken je eigen denkpatronen en leer van de zebra, de hagedis, de hond – en zo’n 50 andere dierencoaches! – hoe je tot nieuwe perspectieven,  invalshoeken, ideeën en oplossingen kunt komen die je niet eerder had gezien. In deze workshop maak je kennis met de met Think like a Zebra©-methodiek en leer je hoe je je hersenen verleidt om andere wegen in te slaan. Aan de hand van de overlevingsstrategieën van de dieren beantwoord je vervolgens een aantal concrete ‘hoe’-vragen rond het thema ‘open overheid’. Een frisse en verrassende manier om je creatieve mindset te vergroten.

Middagdeel #Workshop track – Locatie: Hoek westkant Plein 6

Open Innovatie Boost
14:45-16:15
Ynnovate

Hoe Open? Daar weet Ynnovate wel raad mee! Tijdens een flits-workshop maak je kennis met diverse creatieve methodieken. Je ontdekt de kracht van het veranderen van je perspectief en het loslaten van bestaande patronen. Doe mee, start met jouw ‘hoe open …’-vraag en ontdek via de creatieve technieken van Ynnovate totaal nieuwe antwoorden. Meer informatie over Ynnovate en het Ynnovatos Netwerk is te vinden op www.ynnovate.it

Bekijk hier het gehele programma van het Hoe Open? Festival

Ben jij er ook bij? Meld je dan nu aan!

Wil je bovenstaande informatie in de vorm van een blokkenschema zien? Klik dan op de onderstaande blokken:

Ochtenddeel #Workshop track – Locatie: Hoek westkant Plein 6

[timetable id=”9″ columns=”89″]

Middagdeel #Workshop track – Locatie: Hoek westkant Plein 6

[timetable id=”10″ columns=”99″]

Bekijk hier het gehele programma van het Hoe Open? Festival

Ben jij er ook bij? Meld je dan nu aan!