28 november Woo-index voor IT-leveranciers

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Digitaal

Speciaal voor leveranciers organiseren KOOP en BZK een bijeenkomst over de laatste ontwikkelingen rondom de Woo-index. Alle ict-leveranciers zijn welkom, ook als je nu nog geen overheden als klant hebt. Deze online bijeenkomst vindt plaats op 28 november van 11.00 tot 12.00 uur. 

Tijdens de bijeenkomst geven wij een toelichting op de (technische) achterkant van deze Woo-index. Voor jou, als leverancier is dit een mogelijkheid om je te oriënteren op de achtergrond van de zoekfunctie, de huidige stand van zaken en de wijze van ontwikkeling, de gebruikte standaarden, werking en aansluitvoorwaarden. Deze zijn te vinden op standaarden.overheid.nl/. 

Meld je aan