16 september Themasessie Informatiewetgeving: wat betekenen de informatiewetten voor jou?

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Rijkshub De Knoop, Utrecht

De Knoop bevindt zich naast de Belastingdienst, Croeselaan 14 in Utrecht

Komend najaar organiseert het Leerhuis een aantal themasessies voor informatieprofessionals volgens de Open Space-methode. Te beginnen op 16 september met de themasessie Informatiewetgeving. Wat betekenen de informatiewetten voor jouw organisatie en je werk als informatieprofessional?  

n deze themasessie  ga je samen met collega-informatieprofessionals concreet aan de slag met je eigen vraagstukken over de informatiewet- en regelgeving en hoe je die integreert in je dagelijkse werkpraktijk. Tijdens de sessie deel je ervaringen, kennis en tips. Volgens de Open Space-methode: in een groep werk je samen gezamenlijke vraagstukken uit tot acties. Met de focus op de inhoud, dus niet het proces. Go with the flow. Het resultaat: overzicht, inzicht en praktisch bruikbare kennis die je direct kunt toepassen in je eigen organisatie. 

De 2e themasessie is op 29 oktober met als thema Nieuwe technologieën en informatiehuishouding. Meer informatie daarover volgt. 

Meld je aan op LeerhuisInformatiehuishouding.nl