I-Routekaart

De Rijksoverheid staat voor steeds meer uitdagende opgaven waarin IV/ICT een belangrijke rol speelt. Om die uitdagingen het hoofd te bieden, is het belangrijk dat je je als IHH-professional kunt blijven ontwikkelen. Zo zijn de I-Routekaarten ontstaan, een bron van inspiratie om zelf het traject te bepalen dat je verder brengt in jouw loopbaan.

Een I-Routekaart is een hulpmiddel bij het uitstippelen van je eigen ontwikkeltraject in de Informatievoorziening binnen de Rijksoverheid. Elke routekaart geeft een overzicht van trainingen en andere leeractiviteiten voor een bepaald KWIV-profiel. Zo bepaal je zelf het traject dat jou verder brengt in je loopbaan.

Waarvoor kan je de I-Routekaarten gebruiken?

  • Stippel je ontwikkeltraject uit
  • Vind geschikte leeractiviteiten om jezelf verder te ontwikkelen
  • Als leidraad voor het ontwikkelgesprek met je leidinggevende

Hoe gebruik je de I-Routekaarten?

Je vindt de I-Routekaarten op de website van Radio. De I-Routekaarten zijn gebaseerd op de functieprofielen van KWIV. Elke I-Routekaart geeft een overzicht aan leeractiviteiten. Hieronder vallen trainingen en opleidingen, maar ook artikelen en tips voor boeken en websites en van collega-experts om je kennis te verrijken. Handig, want zo kun je voor je huidige rol verdiepend of verbredend inspiratie en inzichten binnen of buiten je vakgebied opdoen. Maar kun je ook kijken welke basiskennis je nodig hebt wanneer je een nieuwe rol ambieert.

Heb je vragen?

De I-Routekaarten komen tot stand in samen­werking met vakexperts. Wil je meewerken aan een routekaart? Of heb je vragen over de I-Routekaarten? Neem dan gerust contact op met de Leer en Ontwikkel Campus (LOC).