01 november INNOvember 2022

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Hybride

Zet in mijn agenda

INNOvember 2022 draait het om het uitwisselen van innovatieve ideeën, tips en tricks, geïnspireerd raken door innovatieve verhalen, leren van elkaar en om het versterken van de netwerken rond specifieke innovaties en technologieën. En dat een hele maand lang!

INNOvember 2022 heeft in de hele maand november een breed programma, met een hybride Openingsevent op 1 november en het Slotevent op woensdag 30 november. INNovember verbindt de events met vele verschillende sessies op alle doordeweekse dagen.

Je kunt je inschrijven bij meer dan 50 sessies. Sommigen zijn locatie, maar de meesten vinden digitaal plaats.

Programma

Bekijk het programma met de verschillende sessies. Zoals de online sessie die wordt verzorgd door regeringscommissaris Informatiehuishouding Arre Zuurmond en professor Bart van den Hooff op 10 november van 13:00 - 15:00 uur.

Doelgroep

INNOvember wordt primair georganiseerd voor alle rijksambtenaren met interesse in innovatie op alle niveaus. Niet alleen innovatoren of innovatiemanagers, maar juist ook beleidsmedewerkers, bestuur en faciliterende medewerkers.