25 november De Master Spreekt over Informatiehuishouding

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Cursus- en vergadercentrum Domstad

Koningsbergerstraat 9, 3531 AJ, Utrecht

Zet in mijn agenda

Tijdens het kennis- en netwerkevent 'De Master Spreekt...' op vrijdag 25 november 2022 nemen Natascha Gadellaa (De Nederlandsche Bank) en Kees Verhoeven (KNVI), onder leiding van Marc Jan Kraaijenzank (Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties), je mee in de ontwikkelingen rondom informatiehuishouding (IHH) bij de overheid.

Voor het goed functioneren van onze democratische rechtsstaat is het essentieel dat de Rijksoverheid zijn informatiehuishouding op orde heeft. De volledigheid en betrouwbaarheid van overheidsinformatie dient de democratische verantwoording, maar ook de individuele belangen van rechthebbende en rechtzoekende burgers.

Het meerjarenplan ‘Open op orde’ richt zich op de structurele verbetering van de informatiehuishouding binnen de gehele Rijksoverheid.

Marc-Jan en Sander Verhoeckx lichten het actieplan toe, Natascha legt aan de hand van praktijkvoorbeelden uit hoe informatiehuishouding bij DNB wordt georganiseerd en Kees deelt de visie vanuit de beroepsvereniging.

Verwacht een inspiratiesessie waarin je vanuit verschillende invalshoeken nieuwe kennis en ideeën opdoet. Er is uiteraard ruimte voor discussie en interactie met de aanwezigen tijdens deze kennis- en netwerkbijeenkomst en in kleiner comité bij de borrel.

Programma

14.30-15.00 uur Binnenlopen en ontvangst met koffie en thee
15.00-15.15 uur Opening door Marc-Jan Kraaijenzank
15.15-16.00 uur  De Master Spreekt Interactief met Natascha Gadellaa 
16.00-16.45 uur De Master Spreekt Interactief met Kees Verhoeven 
16.45-18.00 uur  Borrel

Praktische informatie

Datum Vrijdag 25 november 2022
Locatie Koningsbergerstraat 9, Utrecht
Kosten Gratis