23 maart Ontmoet en leer! Hét event voor nieuwe i-professionals

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Nationaal Archief

Open op Orde nodigt je van harte uit voor Ontmoet en Leer! op donderdagmiddag 23 maart bij het Nationaal Archief. Hét event voor de nieuwe medewerker informatiehuishouding. 

Ervaringen delen en leren

Ben jij een nieuwe medewerker binnen het vakgebied informatiehuishouding bij bijvoorbeeld een departement, ZBO of Hoog College van Staat? Wil je je eerste ervaringen delen en ben je benieuwd hoe andere i-professionals de weg binnen de overheid hebben gevonden? Ben je benieuwd naar de verschillende afkortingen die gebruikt worden of wil je meer weten over de interdepartementale overleggen? Wil je weten welke opleidingen, workshops of netwerkplatforms voor je beschikbaar zijn?
Schrijf je dan nu in voor de bijeenkomst Ontmoet en Leer! 

Wat kun je verwachten?

Op deze bijeenkomst krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met diverse partijen in jouw vakgebied én ontmoet je andere nieuwe collega’s. Wissel jouw ervaringen uit tijdens de speeddates, doe mee aan de afkortingenbingo en vergroot je kennis bij de presentatie ‘De sleutel tot e-mailarchivering’. 

Aanmelden

Dus ben jij een nieuwe medewerker bij het Rijk, zoals een departement, ZBO of Hoog College van Staat, en werkzaam binnen de informatiehuishouding? En wil je jouw netwerk uitbreiden en andere nieuwe i-collega’s ontmoeten?

Meld je dan aan voor Ontmoet en leer! 

Open Donderdag

Aansluitend is de netwerkborrel Open Donderdag, ook op het Nationaal Archief. Tijdens deze Open Donderdag kun je meeschrijven aan de Algemene informatiewet.  Team Wetgeving van regeringscommissaris Informatiehuishouding vraagt jullie input!