11 december Invulsessie Woo-index

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Digitaal

Steeds meer bestuursorganen hebben toegang tot de Woo-index. De volgende stap is het vullen van de Woo-index. Naast de invulsessies die KOOP in samenwerking met de VNG al geeft, wil KOOP andere overheden ook de mogelijkheid geven om samen de Woo-index te vullen. Om deze reden organiseert KOOP een overheidsbrede invulsessie op 11 december van 13.00 tot 14.00 uur.

Tijdens de invulsessie gaan we, met elkaar, stap-voor-stap de Woo-index vullen. Het is voor de sessie wel van essentieel belang dat je over een ROO- of Woo-redacteur account beschikt zodat je toegang hebt tot de Woo-index.

Er zijn een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan.