09 november Week van Grip op Informatie

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd
  • Locatie Volgt

Jaarlijks organiseert VNG-realisatie een aantal keer ‘de week van Grip op Informatie’ samen met een groot aantal gemeenten en andere overheidsorganisaties. Inmiddels hebben er al zeven weken plaatsgevonden. Alle weken staan in het teken van informatiebeheer, actieve openbaarmaking en digitale duurzaamheid.

Meer informatie over de 8e Week van Grip op Informatie volgt.

Tijdens de 7e week van Grip in april 2023 waren er ruim 4500 deelnemers. Veel van deze deelnemers namen deel aan meerdere webinars. Het grootste deel van hen is werkzaam in het informatiebeheer en de meerderheid is werkzaam bij een gemeente. Alle webinars zijn terug te kijken via YouTube.

Meer informatie over de Week van Grip op Informatie