02 november Bouwen vanuit de praktijk

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd
  • Locatie Volgt

Gemeenten staan voor uitdagende maatschappelijke opgaven. Voldoende woningen, energietransitie, implementatie van de omgevingswet, cyberveiligheid? En ook; hoe herstellen we het vertrouwen in de overheid? 

Op het VNG Uitvoeringscongres 2023 ‘Bouwen vanuit de praktijk’ worden daarom de bouwstenen voor een effectieve uitvoering gepresenteerd. Bouwstenen die met en voor elkaar zijn gecreëerd en die dagelijks ondersteunen in de uitvoering van taken en dienstverlening richting inwoners. Ook is er ruimte voor gesprek en ontmoeting om zo ervaringen uit te wisselen.

Laat weten welke bouwstenen er nog ontbreken en samen ontwikkeld kunnen worden

Dus bent u werkzaam in de dienstverlening of in de bedrijfsvoering bij een gemeente? Kom dan op 2 november naar het VNG Uitvoeringscongres ‘Bouwen vanuit de praktijk’.

Doelgroep

Directeuren en ambtenaren bij gemeenten, gemeentesecretarissen.

Aanmelden

Aanmelden voor het Uitvoeringscongres 2023 start begin september. U ontvangt dan de uitnodiging en het volledige programma. Wilt u op de hoogte gehouden worden over het VNG Uitvoeringscongres 2023 ‘Bouwen vanuit de praktijk’? Vul dan dit formulier in.