02 november Ontmoet en leer: het event voor de nieuwe IHH professional

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Nationaal Archief

Ben jij nieuw binnen het vakgebied informatiehuishouding bij de Overheid? En wil je andere nieuwe collega’s ontmoeten en ook wat bijleren over het vakgebied? Op donderdag 2 november organiseren het Nationaal Archief en het Leerhuis samen de tweede editie van Ontmoet en Leer!: het evenement voor nieuwe i-professionals.

Je kunt onder andere deelnemen aan kennissessies over archiveren en DUTO, meedoen met workshops van het Leerhuis en jouw kennis testen met de ken-jij-de-afkortingquiz. Vergeet ook vooral niet om een bezoekje te brengen aan de communitymanagers van KIA en om te speeddaten met andere nieuwe i-professionals.

Meer informatie over het programma & workshops