24 oktober Mens en organisatie

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Hoftoren, Den Haag

Deze verdiepende module van de Masterclass actieve openbaarmaking gaat in op de impact van zowel passieve als actieve openbaarmaking op de werklast van je medewerkers en je team als geheel. In principe is openbaarmaking ‘gewoon’ onderdeel van het ambtelijk vakmanschap. Maar wat betekent dat? Voor je medewerkers en voor jou als leidinggevende? 

 In deze module leer je hoe je je team kunt ondersteunen en faciliteren. Deelnemers verkennen het ontstaan van Woo-ondersteuningsfuncties, de trends in ondersteuning en organisatie-inrichting en de impact op de organisatie.

Voorkennis en ervaring

Om de verdiepende modules te kunnen volgen moet je de introductiemodule masterclass actieve openbaarmaking hebben gevolgd. In deze masterclass ligt de nadruk op de noodzaak van transparantie binnen overheidsorganisaties. Onder leiding van gespreksleiders zoek je naar jouw rol in het proces om dat in goede banen te leiden.

Meer informatie en aanmelden