13 juni Outdoor Office Day: een open gesprek over tech en AI

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Haagse Bos, Walther Boerweide, Den Haag

In de buitenlucht!

Op Outdoor Office Day zoeken Forum Standaardisatie en het Programma Open Overheid de buitenlucht op. We strijken neer in het Haagse Bos om een open gesprek aan te gaan over tech en AI. Kom je ook? Iedereen is welkom: van informatieprofessionals tot inwoners! 

Sprekers

Digitale afhankelijkheid ontleed

12.15 - 13.15 uur

Mariëtte van Huijstee, Rathenau Instituut

Dat big tech een grote invloed op onze samenleving heeft, zullen weinigen ontkennen. Onze afhankelijkheid van  big tech overstijgt het individuele niveau, en treft ook publieke domeinen als onderwijs, media en overheid. Mariëtte van Huijstee neemt ons  mee in de meest recente inzichten van het Rathenau Instituut over digitale afhankelijkheid.

AI, voorbij de hype

15.45 - 16.45 uur

Aaron Mirck, auteur van 'AI, voorbij de hype'

De een zegt dat AI het einde van de mensheid betekent, de ander zegt dat je straks niet meer zonder kan. Maar hoe zit het nou echt met AI? En wat is de impact van AI op de mensheid en de wereld? Kom naar de lezing van Aaron Mirck en oordeel zelf.

Outdoor Office Day

Op 13 juni is het wereldwijd Outdoor Office Day met als thema Ontmoeting en VerbindingIn het Haagse Bos vind je die dag een proeverij van alle verschillende manieren waarop je je werk mee naar buiten kunt nemen. Samen of alleen en op afwisselende werkwijzen. Forum Standaardisatie en het rijksbrede Programma Open Overheid organiseren twee programmaonderdelen van Outdoor Office Day in Den Haag.

Bekijk alle activiteiten van Outdoor Office Day in Den Haag