19 juni CIO-dag 2024

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Amare, Den Haag

Hoe werken we als overheid digitaal veilig? Hoe kunnen algoritmes helpen bij ons werk? Wat betekent I-vakmanschap voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken? Hoe benutten we de kracht van nieuw talent, zoals mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, voor het I-domein van de overheid?

Doelgroep

Speciaal voor jou als CIO, CTO, CISO, CDO, CPO of adviseur binnen het I-domein van het Rijk of de Rijksonderdelen organiseert CIO Rijk de CIO Dag 2024. Een jaarlijks terugkerend evenement dat dit jaar alweer voor de derde keer plaatsvindt.

Deze middag staat in het teken van ontmoeten, kennis opdoen en delen, (inter)actief meedoen, slimmer samenwerken, inspireren, op naar een toekomstperspectief!

Natuurlijk kun je rekenen op boeiende sprekers en heb je alle gelegenheid om te netwerken. Verder staan er tal van kennissessies en workshops op het programma.

Aanmelden

Werk je binnen het I-domein van de Rijksoverheid of een van de rijksonderdelen? Dan mag je deze dag niet missen. Bekijk het programma en meld je aan. Inclusief lunch en netwerkborrel.  Heb je toch nog vragen? Mail dan naar de organisatie van de CIO-dag.