11 september iBestuur Congres 2024 | De Verdieping

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie NBC Congrescentrum, Nieuwegein

Op 11 september 2024 is het NBC Congrescentrum te Nieuwegein het toneel van het jaarlijkse  iBestuur Congres. Onder het overkoepelende thema 'De Verdieping' komen de collega’s uit de brede overheid, wetenschap, maatschappelijke organisaties en markt bijeen voor een dag vol vernieuwing, debat en netwerken.

Welke stappen zijn er te zetten in relatie tot een betrouwbare overheid en het bewaken van de menselijke maat? En hoe kan digitalisering ons daarbij helpen? 

Dit jaar geen hybride evenement, maar we ontmoeten elkaar centraal in Nederland in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Dé plek om te brainstormen, te verbinden, te leren van andere experts in het veld een vooral om samen te werken aan oplossingen voor Nederland.

Meer informatie