05 september Basiscursus digitaal informatiebeheer

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in digitaal informatiebeheer! Tijdens deze cursus ontdek je de trends en ontwikkelingen binnen digitaal informatiebeheer. Daarnaast leer je over de waarde van informatie en jouw rol als informatieprofessional aan de hand van het 9-vlaksmodel.

Leerdoelen

Na afloop van de cursus kun je uitleggen:

  • wat informatievoorziening inhoudt;
  • wat het 9-vlaksmodel is en wat dit betekent voor de positionering van de verschillende rollen binnen het 9-vlaksmodel (denk onder andere aan de informatiemanager, ICT-medewerker, systeembeheerder, functioneel beheerder, beleidsmedewerker).

Doelgroep

De Basiscursus informatievoorziening is bedoeld voor functioneel beheerders, informatiebeheerders en andere informatieprofessionals, maar juist ook voor iedereen die met informatieprofessionals te maken heeft. Dus ben jij bijvoorbeeld een HR-medewerker, recruiter of jurist en wil jij begrijpen waar deze collega’s zich mee bezig houden? Ook dan is deze training iets voor jou.

Meer informatie en inschrijven