Aanmelden werksessies behandelen Woo-verzoeken

In samenwerking met ICTU houdt RDDI twee werksessies – op 11 en 18 oktober - over de informatiehuishouding over het behandelen van Woo-verzoeken. De werksessie van 11 oktober is speciaal voor Woo-functionarissen en informatieprofessionals bij de Rijksoverheid die zich bezighouden met (verbetering van de aanpak van) Woo-verzoeken. De tweede sessie op 18 oktober is voor leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor (verbetering van) het Woo-proces binnen hun organisatie.

Vrouw achter laptop met zonsondergang op achtergrond
Beeld: ©Aad Meijer / Mediatheek Rijksoverheid

Werksessie 11 oktober: 13:30 -16:00 uur

De werksessie op 11 oktober zoomt op interactieve wijze in op de belangrijkste dilemma’s en vraagstukken op het snijvlak van informatiehuishouding en het Woo-proces. Ook is er een verkenning hoe dit proces binnen de wettelijke termijn is uit te voeren en welke behoefte er is aan ondersteuning van leidinggevenden, collega’s en/of hulptooling.

Werksessie 18 oktober: 13:30 -16:00 uur

De werksessie op 18 oktober reflecteert op interactieve wijze op de grootste uitdagingen in het aansturen van het Woo-proces. Ook is er een verkenning hoe dit proces binnen de wettelijke termijn is uit te voeren en welke behoefte er is aan ondersteuning van leidinggevenden, collega’s en/of hulptooling. Dit aan de hand van de resultaten van de werksessie op 11 oktober.