Laatste dagen om I-stageopdrachten aan te melden

De stagiairs die in september zijn gestart bij Rijks I-Stage, zijn lekker aan de slag. En Rijks I-Stage zelf is zich alweer aan het voorbereiden op de volgende lichting I-talenten! Voor alle medewerkers en contactpersonen van Rijks I-Stage geldt een tweeledige oproep voor het aanleveren van I-stageopdrachten en het aanmelden voor het Click&Connect evenement.

Vrouw achter laptop met zonsondergang op achtergrond
Beeld: ©Aad Meijer / Mediatheek Rijksoverheid

Nieuwe stagiairs en afstudeerders staan al te trappelen om in februari 2023 te starten met een uitdagende stageopdracht of onderzoek. Vooral hbo’ers zijn nu al op zoek. Daarom de volgende oproep:

1. Lever zo snel mogelijk je I-stageopdrachten aan

Dit kun je doen bij Rijks I-Stage. Deze opdrachten worden ook namens jou als opdrachtgever meegenomen naar Click&Connect, het event dat we op 24 november aanstaande organiseren voor studenten die een stage zoeken bij de rijksoverheid.

Je kunt jouw opdracht(en) vóór 17 november mailen naar rijksistage@rijksoverheid.nl. Kom je er niet uit? Neem dan uiterlijk 15 november contact op via hetzelfde mailadres.

2. Meld je aan voor Click&Connect!

Het Click&Connect event op 24 november aanstaande is dé ideale gelegenheid om jong I-talent te vertellen over jouw organisatie. En over de IT- afstudeer- en carrièremogelijkheden voor studenten die op zoek zijn naar een stage- of afstudeeropdracht. Er worden zo’n 50 studenten verwacht. Met hen kun je op een informele manier mee in gesprek om elkaars mogelijkheden te verkennen. Grote kans dat dit leidt tot een mooie samenwerking!

Het event begint met een inloop, gevolgd door een informatief gedeelte en daarna is de Meet&Greet met de rijksorganisaties. Afsluitend is er een borrel.

Let op! Er zijn nog maar twee plekken voor rijksorganisaties in regio West. Meld je dus snel en vóór 14 november aan voor Click&Connect via rijksistage@rijksoverheid.nl.

Eisen voor deelname:

  • Je hebt minimaal 2 stageopdrachten/vraagstukken beschikbaar en staat er open voor om samen met de student een opdracht te formuleren.
  • Je neemt minimaal 2 vakinhoudelijke collega’s mee, liefst met ieder een andere expertise

Ondersteuning nodig?

Ben je op zoek naar een I-stagiair voor 2023 of wil je hulp bij het formuleren van een stageopdracht? Laat het weten! Het Rijks I-Stageteam en regiomanagers van I-Partnerschap helpen je graag.