Verslag: Rijksoverheid zoekt informatiespecialisten #operationeel

Werken als informatiespecialist bij de Rijksoverheid. Wat doe je nu precies als functioneel beheerder, recordmanager of archivaris? Wat kun je verdienen, en voor wie is het geschikt? Op deze en nog veel meer vragen kregen de deelnemers van het online event op 13 maart antwoord.

Online event 13 maart

Ruim 800 geinteresseerden meldden zich aan voor het online event ‘Rijksoverheid zoekt informatiespecialisten #operationeel’ op 13 maart. Tijdens het event vertelden informatiespecialisten van de Rijksoverheid over hun werk en gingen zij met elkaar in gesprek over de betekenis van informatiemanagement.

Lees het verslag van het online event of kijk het terug.

Het volgende Online event: Rijksoverheid zoekt informatiespecialisten #strategisch vindt plaats op 11 april, dit event is gericht op de meer strategische functies binnen het informatievakgebied. Daarnaast is er op 4 september een groot live event waar je direct in gesprek kunt gaan met verschillende rijksorganisaties, inhoudelijke TED-talks kunt bijwonen en netwerken met vakgenoten. Heb je interesse? Meld je aan voor updates en blijf op de hoogte van ontwikkelingen, vacatures en nieuwe events.