Podcast: De veranderende rol van een informatieprofessional

Het Leerhuis Informatiehuishouding presenteert deze zomer een nieuwe podcastserie, waarin de veranderende rol van informatieprofessionals centraal staat. De serie is een verzameling van persoonlijke verhalen van professionals binnen informatiehuishouding. Zij delen hun ervaringen en inzichten over de evolutie van hun rol door de jaren heen. 

Beeld: ©RDDI / RDDI

Elke aflevering bevat gesprekken en diepgaande discussies met informatieprofessionals. Sommigen komen net kijken en anderen zijn doorgewinterde experts. Zo hoor je de verhalen van informatieprofessionals bij het Openbaar Ministerie, de Belastingdienst, Rechtbank Gelderland, Rijkswaterstaat, Raad voor de Kinderbescherming, en de kerndepartementen. Welke unieke uitdagingen, dillema’s en kansen komen zij in hun dagelijkse werk tegen?
 

-    3 juli: aflevering 1 met als gast Robert Gaarlandt, Belastingdienst
-    10 juli: aflevering 2 met als gast Werner Rovers, ministerie van Justitie en Veiligheid
-    17 juli: aflevering 3 met als gast Zineb Patroza & Albert van der Wal, Rechtbank Gelderland
-    24 juli: aflevering 4 met als gast Maarten van Damme, Rijkswaterstaat

Luister de podcast op Spotify

Luister de podcast op Apple Podcasts