Samenwerking Hanze Hogeschool en Rijksoverheid in het IDDI-Lab

Vandaag is het IDDI-Lab officieel geopend binnen de deuren van de Digital Society Hub (Zernikepark 10, Groningen). Het IDDI-Lab (Informatiehuishouding Door Duurzame Innovatie) is zowel fysiek als online een werkplek voor innovatie rondom informatiehuishouding.

Tijdens een bijeenkomst tussen de Hanzehogeschool Groningen / Hanze University of Applied Sciences Groningen en I-Partnerschap Rijk - Onderwijs werd de video onthuld die het symbolische lintje doorknipte. Hierin benadrukken Dick Pouwels (voorzitter van het College van Bestuur van de Hanzehogeschool) en Arre Zuurmond (regeringscommissaris Informatiehuishouding bij de Rijksoverheid) het belang van de samenwerking op gebied van informatiehuishouding. 

Lees het hele bericht en bekijk de video