Werkdefinities en handreiking voor de informatiecategorieën Organisatie en werkwijze en Bereikbaarheidsgegevens geactualiseerd

De werkdefinities en handreiking voor Organisatie en werkwijze en Bereikbaarheidsgegevens zijn geactualiseerd. Op het moment van vaststelling waren nog niet alle benodigde velden in de Woo-index aanwezig. Ook moesten de autorisaties voor enkele velden worden aangepast.  Dit is nu aangepast in de werkdefinities.  De inhoud van de werkdefinities is niet gewijzigd.

open overheid

Bereikbaarheidsgegevens (artikel 3.3, 1e) zijn in juli 2023 vastgesteld in de stuurgroep. Dit zijn twee categorieën die openbaar gemaakt worden door het invullen van een aantal velden in het Register van Overheidsorganisaties (ROO) en de Woo-index. Op het moment van vaststelling waren nog niet alle benodigde velden in de Woo-index aanwezig. Ook moesten de autorisaties voor enkele velden worden aangepast. Inmiddels zijn de benodigde velden en autorisaties door Logius/KOOP aan de Woo-index toegevoegd. De werkdefinities en handreiking voor Organisatie en werkwijze en Bereikbaarheidsgegevens zijn geactualiseerd met deze informatie en aangevuld met de namen van de verplicht in te vullen velden. De nieuwe versies hebben versienummer 1.1. De inhoud van de werkdefinities is niet gewijzigd.

Bekijk werkdefinitie "Organisatie en werkwijze"

Bekijk werkdefinitie "Bereikbaarheidsgegevens"

Bekijk Handreiking voor "Organisatie en werkwijze" en "Bereikbaarheidsgegevens"

Stel vragen tijdens inloopspreekuur

Gebruik de 1.1-versie van de werkdefinities en de handreiking wanneer je deze informatiecategorieën vanuit jouw organisatie actief openbaar maakt. Leidt dit in de praktijk tot vragen, stel deze dan in één van de inloopspreekuren georganiseerd door KOOP, BZK en RDDI.