Terugkijken: Webinar actieve openbaarmaking

Tijdens de Week van Grip op Informatie van de VNG gaven senior beleidsadviseur BZK Carina Jacobi, programmamanager PLOOI Arne Otte en Peter Bont, projectleider bij RDDI op 14 november een webinar over actieve openbaarmaking. Tijdens het webinar werd een update gegeven over de Woo-index, de implementatiestrategie en de informatiecategorieën.

Arne Otte gaf o.a. de laatste stand van zaken rondom de Woo-index en de zoekfunctie. Carina Jacobi lichtte de implementatiestrategie toe en vertelde waar we nu staan met de informatiecategorieën. Ook gaf ze nog een aantal tips voor actieve openbaarmaking via de Woo-index. Peter Bont ging in op een aantal organisatorische aandachtspunten rondom actieve openbaarmaking.

Lukte het niet om het webinar bij te wonen of wil je het webinar nog eens terugkijken? Bekijk het webinar op YouTube.